.

Beste Leden, meelezers en andere ge´nteresseerden, Langs deze weg delen wij jullie mede dat de website ONS-SCHEVENINGEN zal ophouden te bestaan in zijn huidige vorm.

Aanleiding is de lage reactiegraad op alle onderdelen van de site.Hoewel het aantal lezers en bezoeken per dag nog steeds op peil is, toch menen wij te willen stoppen met de site. Onze mening is dat deze vorm van internet (forum) niet meer werkt.

De afgelopen jaren heeft de website grote successen gekend.

Hierbij ook altijd een goede band hebbende met andere bekendere mediakanalen alsook een woord van dank uitsprekend aan de leden die wel regelmatig kwamen meedoen. Een enkele keer is zelfs nieuws op onze site aanleiding geweest tot landelijk nieuws (ankerplaatsen voor de kust) Nog vrijwel dagelijks komen nieuwssites, gemeenteraadsleden, politie, tweede Kamerleden alsook woningbouwco÷peraties onze site afspeuren naar informatie welke handig kan zijn. Het webdomein www.ons-scheveningen.nl is en blijft in ons bezit. Wat er in de toekomst gebeurd weten wij niet, dus gaan we ook geen uitspraken over doen.

Bedankt voor alle aandacht. Namens de webmasters en moderator Rietje

Tot ziens.

.